Voor de ondernemer

Verzekeringen voor MKB-ondernemers

Als ondernemer kunt u eenvoudigweg niet zonder een goed samengesteld verzekeringspakket. Welke verzekeringen u echt nodig heeft, hangt natuurlijk af van uw bedrijfsactiviteiten. Maar ook van uw leveringsvoorwaarden, een eventueel lidmaatschap van een brancheorganisatie of voorwaarden die uw bank stelt.

Compleet assortiment verzekeringen

Voor alle facetten van uw bedrijfsvoering kunnen wij een optimaal verzekeringspakket voor u samenstellen. Van verzekeringen voor uw bedrijfspand en -auto’s tot en met de verzekering van uw aansprakelijkheid en het ziekteverzuim van uw werknemers.

Wij zoeken voor u de optimale oplossing en dat is meer dan alleen zorgen voor de juiste verzekeringen. Daar horen ook maatregelen bij om grip te krijgen en te houden op de risico’s. In onze visie gaan verzekeringen en risicomanagement daarom hand in hand.

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Ons advies is vanzelfsprekend maatwerk. Om het beste advies te kunnen geven, willen wij u en uw onderneming goed leren kennen. Daarom werken wij alleen voor ondernemers die bij ons in de regio, de Haarlemmermeer en omgeving, zijn gevestigd.

Spreekt onze aanpak u aan? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak.

 

Neem contact op